Juniorveckan 2022

Juniorveckan 2022

TRÄNINGSVECKA MED EN EGEN MINI TOUR! 

Som junior i Värmland har du nu möjligheten att i en egen Mini Tour över fyra dagar mäta dina krafter med juniorer från hela länet. Det kommer att spelas i två klasser, huvudklassen spelas scratch men det kommer även att finnas en hcp-klass. 

Samtliga dagar kommer även att startas med tre timmars träning under ledning av de bästa tränarna i Värmland. Det går att anmäla sig till delar av veckan men vid för många anmälda så går de som deltar alla fyra dagar först. 

TIDER OCH UPPLÄGG 

8.40 - 8.55 Samling och uppvärmning 

9.00 - 11.45 Träning 

13.00 Lunch ingår alla dagar  - Spel på banan 

KOSTNAD 300kr/dag el. 1000kr/4 dagar vilket inkluderar träning, lunch och spel. Betalning görs via SWISH på 1231779008, skriv deltagarens namn och sen "Juniorveckan"

KONTAKT & FRÅGOR Anders Edvinsson 

TELEFON: 0761-870264 

ANMÄLAN & INFORMATION 

Killar födda 09 och tidigare, HCP 36 

Tjejer födda 09 och tidigare, HCP 54 

Anmälan sker via: Min golf/ GIT

Målet är att skapa tre träningsgrupper per dag och att vi kan ha en separat träningsgrupp för tjejer. Maxantalet är 45 st per dag för att kunna erbjuda de bästa förutsättningarna för träning! 


Kristinehamn 26 juni, start kl 08.40

Juniorveckan startar upp i Kristinehamn där Lucas Norman kommer att styra upp träningen. Till sin hjälp kommer Lucas att få med sig Zandra Nilsson & Lukas Kristensson. Det kommer att bli Shotshaping och tips på hur man använder klubbans Bounce samt loft.

Karlstad GK 27 juni, start kl 08.40

Andra dagen på veckan blir på Karlstad och här kommer det att drillas på golf med Oscar, Felix och Gabbe. Med veckans största och mest varierande övningsområden så kommer ni garanterat få mycket bra träning och en hel del verktyg till ert fortsatta golfspel. Kanske kommer ni här även att få lite extra koll med Trackman  

Arvika GK 28 juni, start kl 08.40

Tisdagen den 28e juni Då reser vi väster ut för att träna och spela på Arvika. Här tar Bengt Ekenberg tillsammans med Robin Åsberg & Johan Alfredsson hand om er, Det blir mycket träning på sving med allt vad det innebär samt puttning

Bryngfjorden GK 29 juni, start kl 08.40

Här kommer Birger Kjellstedt med hjälp av Alexander Paige sy ihop träningsveckan så se till att vara här! Det kommer att drillas närspel så se till att ha wedgarna i ordning och mycket vatten i bagen för efter detta så kommer ni säkert att kunna spara några slag